Til forsiden af Allerød Kommunes hjemmesidebaggrundsbilledeAktuelt

Alkolinjen, 80 200 500, viser vej til Allerød Kommunes alkoholtilbud

Et anonymt opkald til Alkolinjen på 80 200 500 kan være et overskueligt første skridt på vejen til den professionelle hjælp, du kan få i Allerød Kommune.

Kun 10 % af borgere med en alkoholafhængighed i Danmark modtager behandling. Det bekymrer og belaster ikke bare den, der drikker, men også partner, børn, bedsteforældre, kollegaer og venner.
122.000 mennesker mellem 0-18 år skønnes at vokse op i familier med alkoholproblemer, og 181.000 mennesker mellem 19-35 år siger selv, at de er vokset op i familier med alkoholproblemer.

Mange har brug for hjælp, men det kan være svært at søge den. Folk har måske ikke i første omgang lyst til at møde op personligt eller til at oplyse deres navn.
Måske er de i tvivl om, hvorvidt der er et problem, hvilken hjælp de har brug for, og hvor de skal henvende sig for at få den.
Gennem Alkolinjen får danskerne mulighed for anonymt at få hjælp til at afdække problemets omfang, stille spørgsmål til, hvordan man bedst kan tale om alkoholproblemet, hvordan man kan motivere til at søge hjælp, hvor hjælpen findes, hvad den består i, og hvordan man passer på sig selv.

Alkolinjen bygger bro til kommunens tilbud
En af de højt prioriterede opgaver for rådgiverne på Alkolinjen er efter behov at gøre borgerne opmærksomme på den gratis og professionelle hjælp og behandling i kommunen, og hvad de kan forvente af støtte og hjælp.
I Allerød Kommune har vi gratis alkoholbehandling til vores borgere med alkoholproblemer og deres koner, mænd, kærester og børn.

Læs om Allerød Kommunes behandlingstilbud

 

 

 

Sidst opdateret: 03. marts 2017
Kommenter sidenAbonner på denne sideUdskrivOnline oplæsningStørre skrift