Kom og vær med, når Allerød Kommune endnu en gang ruller ud med kulturugen Allerød på X og Tværs!

Det store, festlige årlige kulturuge byder på et væld af aktiviteter i august!

Det hele starter den 18. august 2018 med Aktiv Fritid  - foreningernes dag i Allerød, som foregår kl. 9-14 på gågaden M.D. Madsensvej, i Centerhallen og på Biblioteket, i Lillerød midtby.Her kan du møde Allerød foreningsliv, se opvisninger og prøve aktiviteter sammen med dem.

Resten af ugen byder Allerød på X og Tværs på et overflødighedshorn af aktiviteter på kryds og tværs af kommunen. Der er byfest, byvandringer og cykelture. Og caféer, kunstnere, foreninger, biograf, teater, virksomheder og butikker slår dørene op for events og smagsprøver.

Det hele slutter af med Lynge Byfest og Kræmmermarked fra fredag den 24. august - søndag den 26. august.

Se programmerne nedenfor og bliv inspireret!

Program for Allerød på Kryds og Tværs 2018

Aktiv Fritid - aktivitetsoversigt m.m.

Program for Lynge Byfest 2018