Foreningerne i Allerød inviteres til kick-off-møde om Allerød Kommunes 50 års jubilæum

• den 13. januar 2020, kl. 17.00 - ca. 18.30
  • på Rådhuset i Allerød, Kantinen

Kom og vær med til at forme et brag af et Jubilæumsfestår!

Fritidsnævnets inviterer foreningslivet i Allerød til at deltage i planlægningen af Allerød Kommunes 50 års jubilæum.

Kom og bidrag med inspiration og idéer til foreningsjubilæumsaktiviteter. Hør også, hvordan I ansøger om jubilæumsmidler.

Formanden for Fritidsnævnet, Poul Møller Hansen og borgmester Karsten Längerich byder velkommen og fortæller om rammerne for at festligholde og fejre jubilæet.

NB! Frist for ansøgning om jubilæumsmidler er den 15. januar 2020 - se nærmere her

Af hensyn til forplejning, beder vi om tilmelding her, senest den 11. januar 2020

Hvilken Forening kommer du fra?
Fornavn Efternavn
Samtykke til personbehandling af tilmeldinger

Du giver samtykke til, at du er indforstået med, at vi behandler dine personoplysninger for at kunne gennemføre arrangementet og generere deltagerlister. Personoplysningerne er de almindelige, du har givet i forbindelse med tilmeldingen.