Allerød Kommune og Movia har indgået samarbejde omkring fleksible transportordninger. Den ekstra transportmulighed kaldes en Flextur.

 

Flextur er et supplement til den almindelige kollektive trafik i Allerød Kommune.

En Flextur er ikke som en almindelig bustur. Du kan blive hentet derhjemme, i svømmehallen, i biografen eller hvor som helst. Og du kan naturligvis blive kørt hjem igen. Du kan bestille en Flextur til det tidspunkt, du ønsker, for en Flextur har nemlig ingen fast køreplan.

Flextur køres af taxaer og liftvogne, men er ikke taxakørsel, da du ofte kører sammen med andre, der også har bestilt kørsel. Du kan derfor ikke altid være sikker på, at du bliver kørt direkte. Til gengæld kan du være sikker på, at du kun betaler for den direkte afstand mellem dine destinationer.

Sådan bestiller du

Da Flextur er åben for alle, skal du ikke visiteres af kommunen. Du kan oprette dig som kunde online og selv bestille din tur, når det passer dig. Bestiller du din Flextur online, får du 10 pct. i rabat.

Du kan også ringe til Flextrafik kundecenter på telefon 70 26 27 27 (åbent alle dage klokken 8-18).

Hvis du ofte bestiller kørsel til den samme tur, kan du lave en fast aftale, så du ikke behøver at bestille en ny tur hver gang. Skal du for eksempel bruge kørsel til og fra korsang, rideskole eller badmintontræning hver onsdag, kan du oprette en fast kørselsaftale. Det eneste du så skal huske er at afbestille turen, hvis du ikke skal af sted alligevel.

Bliv Flexturskunde

Bestil Flextur

Priser for Flextur

Transport og handicap