Din nemme indgang til kommunen

Har du brug for at finde ud af, hvem i Allerød Kommune, du skal kontakte om et erhvervsrelateret spørgsmål?

Erhvervskonsulent, Mette S. Nielsen, hjælper dig med at finde frem til rette vedkommende i Kommunen, og hjælper også vedørende forhold om virksomhedsetablering, erhvervsfremme og iværksætteri.

Få hjælp til vækst, og opbyg lokale relationer

Allerød Kommune deltager i partnerskaber, der støtter erhvervslivets vækst og udvikling gennem specialiseret rådgivning og uddannelse, som ofte er gratis. Vi tilbyder desuden virksomhedsbesøg, dialogmøder og arrangementer for erhvervslivet. I menuen til venstre kan du læse, om jeres muligheder.

Tryk her og skriv dig op til at modtage relevant information om temamøder og andre erhvervsrelaterede tiltag fra Allerød Kommune.

Bestil Allerød Kommunes erhvervskatalog

Erhvervskataloget er lavet for at give et overblik over kommunen som samarbejdspartner, myndighed og tilsynsførende. Her får I overblik over snitfladerne mellem erhvervsliv og kommune og de mange samspilsmuligheder.

I er velkomne til at bestille en stak til jeres virksomhed - send en mail her. Flere virksomheder benytter også erhvervskataloget til at give nyansatte et indtryk af kommunen.

Indhold

 

Modtag invitationer til erhvervsrettede aktiviteter

Start ny virksomhed

Få et CVR-nummer

Erhvervspolitik 2015-19