Indhold


Vi ønsker tæt dialog og samarbejde med erhvervslivet

Allerød Kommune ønsker, at små som store virksomheder oplever en åben og løsningsorienteret dialog med kommunen, og at jeres udfordringer bliver mødt med høj kvalitet i service- og sagsbehandlingen. 

Nem indgang via erhvervskonsulent

Erhvervskonsulent Mette S. Nielsen understøtter samspillet mellem erhversvlivet og kommunens forskellige afdelinger og med erhvervsfremmeaktører udenfor kommunen.
Du kan bruge erhvervskonsulenten som en nem indgang til kommunen og til vores erhvervspartnere i regionen. 

Kontakt Mette S. Nielsen på e-mail mesn@alleroed.dk eller tlf. 20139480.

Få gratis sparring, viden og inspiration til forretningsudvikling

Som en del af kommunens erhvervsfremmetilbud samarbejder vi med en række aktører, der har ekspertise i at understøtte virksomheder i deres udvikling.

Alle virksomheder har mulighed for at beytte gratis ledelsessparring - samt en række andre tilbud inden for forretningsudvikling, innovation, salg, markedsføring, internationalisering, rekruttering, tech, venture, digitalisering, finasiering og krisehjælp. Se eksempler her

Kontakt erhvervskonsulenten eller Copenhagen Business Hub for vejledning om dine muligheder.

Virksomhedsbesøg

For at have fingeren på pulsen med det lokale erhvervsliv, vil vi gerne besøge din virksomhed og høre, hvad I arbejder med, fortælle om kommunens tilbud og drøfte mulige samarbejdsflader.

Kontakt erhvervskonsulenten for vejledning om dine muligheder, hvis du er interesseret i en opringning eller et virksomhedsbesøg.

Erhvervsbrochure

Klik på linket her og læs fakta og fortælllinger om Allerød Kommune i et erhvervsperspektiv

Kontakt erhvervskonsulenten, hvis du vil have trykte eksemplerer leveret.