Indhold

Er du interesseret i erhvervsgrunde, -ejendomme eller -lokaler i Allerød, finder du information her.

I menuen til venstre vil fremgå, hvis Kommunen har grunde eller ejendomme til salg.

Via nedenstående link kan du gratis søge efter ledige erhvervsejendomme og erhvervslokaler i Allerød Kommune. Søgningen sker i lokaleportalen.dk. Nedenfor er angivet en række alternative portaler, du kan vælge at søge i.

Kontorlokaler i Allerød Kommune

Kontorhoteller og kontorfællesskaber i Allerød Kommune

Lager- og produktionsejendomme i Allerød Kommune

Butikslokaler i Allerød Kommune

Erhvervsgrunde i Allerød Kommune

Har du ledige lokaler i Allerød? Her kan du komme i kontakt med lejere eller købere

Links til andre portaler og information

Ejendomstorvet.dk er Erhvervsmæglernes fælles database. Her finder du alle de erhvervsejendomme, der er til salg eller udleje gennem erhvervsmæglere i Danmark.

Virksomhedslokaler.dklokaleportalen.dk og findkontorfællesskab.dk er tre ledende ejendomsportaler i Danmark, der er vokset sammen til et stort socialt netværk, der giver hele ejendomsmarkedet mulighed for at komme i direkte kontakt med hinanden. Mediet har i dag mere end 35.000 medlemmer.

Lokalebasen.dk er en markedsplads for erhvervslejemål og erhvervsejendomme i Danmark - her kan du finde lejere eller lejemål i Allerød og resten af Danmark.

Kontorfællesskaber.dk indeholder information om alle kontorhoteller, kontorfællesskaber, business centre osv. i Danmark. På siden er det helt enkelt at finde og sammenligne de mange muligheder, der er for at leje kontorer i Danmark og i udlandet.

På Ejendomsportalen Respace.dk kan du ligeledes finde ledige erhvervslokaler. Respace omfatter erhvervsejendomme til leje/køb, investeringsejendomme, parkeringspladser, kontorhoteller og coworking spaces.

Erhvervslejeloven

Her er link til erhvervslejeloven.