Allerød på X og Tværs


Kom og vær med når Allerød Kommune endnu en gang ruller ud med kulturugen Allerød på X og Tværs

Det hele starter den 17. august 2019 med Aktiv Fritid - foreningernes dag i Allerød.

Arrangementet foregår kl. 9-14 på gågaden M.D. Madsensvej, i Centerhallen og på Biblioteket, i Lillerød midtby.

Oversigten og bykortet kan fra uge 27 findes på www.aktivalleroed.dk  samt på facebooksiden ”Mit Allerød” https://da-dk.facebook.com/mitallerod/.

Dagen byder på deltagelse fra alle mulige slags foreninger der tilbyder forskellige aktiviteter og opvisninger dagen igennem.

Aktiv Fritid er en del af kulturugen Allerød på X og Tværs, som kan følges på facebooksiden https://da-dk.facebook.com/allerod.paa.kryds.og.tvaers/

Allerød på X og Tværs skydes i gang med Aktiv Fritid lørdag den 17. august og afsluttes med Lynge Byfest den 23.-25. august. Du kan læse om Lynge Byfest her: https://www.lyngebyfest.dk/

Allerød Kommune sørger for, at der i begge ender af MD Madsensvej er opsat et oversigtskort over området med stadeplaceringer. På skiltet vil det desuden være muligt at scanne QR koden med din mobil telefon eller tablet, så kortet kan ses på smartphone. Har du en iPhone tændes kameraet, og man holder telefonen op mod QR koden, som om man ville tage et billede af QR koden. Telefonen vil selv registrere, at det er en QR-kode, og spørge om linket skal åbnes.

Har du en Android telefon skal man hente en dedikeret QR-APP, der findes flere forskellige i Google Play Store. Fremgangsmåden afhænger af hvilken android APP der vælges, men fungerer generelt set som med en iPhone.

Det digitale kort finder du her:  

https://alleroed.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=fc5137d6fd8c46f9a6fa01eef807244f

På det digitale kort kan du søge efter en forening eller en kategori i søgefeltet, eller filtrer på kategori ved at trykke på ”tragten”.

Allerød på X og Tværs og Fritidsnævnet samt Forvaltningen vil i år være repræsenteret på stand nr. 32.

Vi glæder os til at se jer til Aktiv Fritid.

Ha´ en dejlig sommer.

Hele programmet for Allerød på X og Tværs kommer i løbet af sommeren