Sport-, kultur- og fritidsportal

Hvis du er leder af en forening, dyrker sport i en forening eller bare vil deltage i vores aktive kultur- og fritidsliv her i Allerød Kommune, kan du nemt få overblik over muligheder og hold på portalen Aktiv Allerød.

Vi har samlet alle tilbud på én webportal og gjort det overskueligt for dig at finde nogle spændende aktiviteter og melde dig ind i foreningerne. Det betyder, at du let kan gå på opdagelse i foreningslivets store udvalg af undervisning, kulturelle arrangementer, sportsgrene og andre fritidsaktiviteter.

Find fritidsaktiviteter
På Allerød. er der masser af fritidsaktiviteter og kulturelle arrangementer for hele familien. 

Køb af medlemsskaber og online betaling
Det er frivilligt for foreningerne om de ønsker at sælge deres medlemskaber, direkte her på portalen eller blot henvise til deres egen hjemmeside.

Ét login til hele familien
For de foreninger der benytter Allerød Kommunes løsning,  behøver du kun ét login til familien. På den måde kan du let holde styr på alle børnenes interesser og passe dem sammen med dine egne og resten af familiens. Det giver overblik og gør hverdagen mere enkel. Samtidig kan du hente inspiration til andre og nye aktiviteter, som du måske slet ikke vidste var her i Allerød.

Læs mere