Indhold

Alle plejecentre i Allerød Kommune hører organisatorisk til under Allerød plejecenter. Hvis du eller en pårørende snart skal til at flytte i ældrebolig, kan du læse mere om de fysiske faciliteter på den enkelte afdeling herunder.

Hvis du allerede er blevet visiteret og skal til at flytte, har vi samlet en masse praktiske oplysninger i folderen "Velkommen på plejecenter i Allerød Kommune".

Kontakt Visitationen hvis du skal have en vurdering af om du kan komme i betragtning til en ældre- eller plejebolig.

Virksomhedsleder for Allerød Plejecenter er Tina Rantzau Christiansen, tlf. 30 30 32 25.

Skovvang består af 60 boliger, der alle har to værelser. Boligerne er moderne og med god plads til personlig indretning, og de har alle udgang til egen terrasse/altan.

Kontakt Plejecenter Skovvang

Poppelvænget 2
3450 Allerød
Tlf. 48 127 100
plejecenter.skovvang@alleroed.dk

Daglig leder Kirsten Valentinsen tlf. 20 59 81 03

Plejecenter Engholm består af 45 almindelige plejeboliger. Boligerne er opdelt i tre grupper med 15 boliger i hver. I hver gruppe er en fælles opholdsstue med køkken. Desuden har hver gruppe en dejlig terrasse.

Boligerne er indrettet med entré, badeværelse, soveværelse med indbyggede skabe samt opholdsstue med integreret køkkensektion med to kogeplader, lille ovn samt køleskab med integreret fryser. I boligen er ét telefon- og antennestik.

Hver bolig har egen lille have med tilhørende redskabsskur.

Særlige boliger til demente

Plejecenter Engholm har 10 særlige én-rums plejeboliger, som ligger på "Grøn Gang" i den anden ende af huset. Denne afdeling er særligt indrettet til borgere med demenssygdom. Grøn Gang har en hyggelig fællesstue samt en fælles have med terrasse på begge sider af huset. 

Kontakt Engholm plejecenter

Rådhusparken 58
3450 Allerød
Tlf. 51 19 81 36
engholm@alleroed.dk

Daglig leder Jannie Lykke Jensen tlf. 23 29 29 98

Lyngehus har  39 boliger, som er fordelt på 16 etværelses boliger og 23 toværelses boliger. Der er mindre opholdsfaciliteter på etagerne og fælles opholdsstue og spisestue i stueetagen.

Alle boliger har telefon- og antennestik og 1-rums boligerne er indrettet med tekøkken, badeværelse samt et opholds- og soverum. 2-rums boligerne er indrettet med entre/garderobe, tekøkken, badeværelse, dagligstue og soveværelse.

Fra alle boliger er der direkte adgang til en fælles have eller fransk altan. 

Kontakt Plejecenter Lyngehus

Hillerødvej 48 A
3540 Lynge
Tlf. 20 69 05 60
lyngehus@alleroed.dk

Daglig leder Bente Nees tlf. 21 37 42 53