Hvis du har mistanke om, at du selv, en pårørende eller en bekendt har et overforbrug af alkohol, hash eller andet misbrug af stoffer, kan du få hjælp

  • Misbrugsbehandling kan være anonymt
  • Misbrugsbehandling er gratis for dig

Læs om dine muligheder her:

Socialkoordinatoren i Allerød Kommune kan give dig information om mulighederne for støtte og behandling for misbrug.

Du kan også få hjælp til at identificere behovet for omsorg, støtte og service, og til at sikre, at du eller din pårørende tilbydes og modtager den relevante støtte.

Socialkoordinatorerne henviser dig til relevant behandling, og er bindeled til øvrige instanser, som du kan få brug for, og som eventuelt skal inddrages i forløbet, så du sikres den omsorg, støtte og service, du har ret til.

Socialkoordinatorerne i Allerød kan kontaktes direkte på tlf. 48 10 01 37.

Anonym og gratis rådgivning for dig, der har alkoholproblemer tæt inde på livet.

På Alkolinjen.dk kan du finde gode råd og viden om alkoholproblemer, behandling og tilbud til pårørende. Du kan skrive spørgsmål til rådgiverne og læse andres spørgsmål og svar på brevkassen. Du kan teste dine alkoholvaner og se om du eventuelt kunne få gavn af en samtale med en alkoholrådgiver.

Kom til Alkolinjens hjemmeside - klik her (åbner i nyt vindue)

Unge mellem 15 og 24 år og pårørende i Allerød kommune har mulighed for, at få anonym rådgivning og information på Netstof.dk.

Netstof.dk er Danmarks største offentlige rusmiddelportal for unge og for pårørende - for forældre, kærester og venner, som typisk er bekymrede og gerne vil vide, hvordan de bedst muligt kan hjælpe.

Udover at være en anonym rådgivningsportal er netstof.dk også en vidensbase med artikler og åbne anonyme debatforrum, hvor unge deler erfaringer med hinanden uden voksnes indblanding.

Læs mere om Netstof.dk her

I Allerød Kommunes kvalitetsstandard for alkohol og stofmisbrug, kan du blandt andet læse mere om hvilke misbrugsbehandlingstilbud Allerød Kommune har samarbejdsaftaler med - og om muligheden for at modtage anonym behandling.

Formålet med kvalitetsstandarden er at give en samlet information om de ydelser, som Allerød Kommune tilbyder de, som har udfordringer i forhold til overforbrug af alkohol og stoffer. Kvalitetsstandarden er også en beskrivelse af det serviceniveau, man ønsker i byrådet. 

Klik her og kom til undermenu med kvalitetsstandarder (åbner i ny vindue)